Szobák

30 szoba - egyszerű eleganciától a luxus családi szobákig
Hangulatosan berendezett szobáink a természet jegyeit tükrözik a négy évszak jegyében. A szobák hajszárítóval, Tv-vel és minibárral felszereltek. Fürdőszobáinkban folyékony szappan és sampon is van. 14 szoba kertibútorral berendezett erkéllyel rendelkezik. Zárt, kamerával megfigyelt parkolóval állunk vendégeink rendelkezésére. Bio anyagból készült ágyaink és ágyneműink az Önök kényelmét szolgálják, szőnyegeink antiallergén anyagból készültek és választható parkettás szoba is.. Lift áll a rendelkezésükre. Ingyenes wifi szolgáltatás minden szobában!

3 db kétágyas standard szoba. 11 db francia ágyas standard szoba. 8 db superior szoba. 6 db nappali-hálófülkés lux szoba. 2 db pezsgőfürdőkádas lux szoba****.

Szállodán belül frissítő, aromatherápiás, thai és talp masszázs, kondicionáló terem, szauna, pezsgőfürdő, szolárium és kerékpárkölcsönzés áll vendégeink rendelkezésére. Az ezotéria iránt érdeklődő Kedves Vendégek tarott kártyajóslás keretén belül ismerhetik meg a jövőjüket.

Szobáinkban dohányozni nem szabad!

Standard

TV- vel, minibárral, telefonnal, szoba széffel, WIFI elérhetőséggel rendelkező szobák. Fürdőszobák zuhanyzósak, hajszárítóval felszereltek. Megrendelhető francia ágyas, vagy külön ágyas, erkélyes és erkély nélküli változatban is.

Superior

TV- vel, minibárral, telefonnal, szoba széffel, WIFI elérhetőséggel rendelkező szobák. Fürdőszobák zuhanyzósak, hajszárítóval felszereltek. Nagyobb területűek, mint a Standard szobák, a pótágyazás lehetőségét egy kihúzhatós kanapé biztosítja, ideális megoldás 3 fős családok részére. A legkisebb vendégeknek babaágyat és babafürdetőt biztosít a szálloda. Megrendelhető francia erkélyes és erkély nélküli változatban is.

Lux szobatípus

Egylégterű, nappali-hálófülkés szobák, a hálófülke részben egy franciaágy, a nappali részben egy kihúzhatós kanapé. TV- vel, minibárral, telefonnal, szoba széffel, WIFI elérhetőséggel rendelkeznek. Fürdőszobák zuhanyzósak, vagy fürdőkádasak, hajszárítóval felszereltek. 4 fős családoknak ajánljuk. A legkisebb vendégeknek babaágyat és babafürdetőt biztosít a szálloda. Megrendelhető erkélyes és erkély nélküli változatban is.

Lux szobatípus ****

Egylégterű, nappali-hálófülkés, erkély nélküli szobák, a hálófülke részben egy franciaágy, a nappali részben egy kihúzhatós kanapé. TV- vel, minibárral, telefonnal, szoba széffel, WIFI elérhetőséggel rendelkeznek. A fürdőszobák pezsgőfürdőkádasak és zuhanyzósak egyben!